+36/70 522 0162 | audioll.hu@gmail.com

Bejelentkezés Regisztrálás

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Kosár

A kosár üres

Blog

9571513 800

Az első benyomás a legmeghatározóbb – tartja a mondás és ez a gitárokra is igaz. Persze az ember, ha tüzetesebben vizsgál egy hangszert, találni fog hiányosságokat, tökéletlenségeket. Mégis a végső véleményünk kialakításakor azért akkor is a legelső benyomásunkra alapozunk.

Rám - eddigi tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy – mindig jó hatást tettek a Harley Benton gitárok. A doboz kinyitása után a legelső dolog, ami szembetűnő....

rifftek story main 

"Mekkora kamu, hogy három darab gumidarabért elkérnek 2700 forintot! Őőőőrület...."Mondja a szkeptikus....amit elsőre teljesen meg tud érteni az ember, de sajnos nincs igaza. Először is! Ki kell próbálni! Na nem azt mondom, hogy vegyetek egyet tőlünk, neeeeem.....Ez azért elég direkt marketing lenne.

 

Hogy ne csak minden az üzletről szóljon, szeretnénk veletek kicsit közelebbről megismertetni azokat a termékeket amiket rátok akarunk sózni :).

Ez a bejegyzés azt a célt szolgálja, hogy kedvet kapjatok valami új kipróbálásához! .....pengető....mit számit az?....csak egy kis darab műanyag!...mind egyforma....meg úgy is elhagyja az ember.... Reményeink szerint az alábbi iromány után ha nem is változik meg a véleményetek, de képet kaptok arról, hogy milyen elhivatottság és maximalizmus jellemzi az amerikai V-picks gitár és mandolin pengető gyártó manufaktúrát. Illetve mi az amitől az olyan gitárosok, mint Carlos Santana, Billy Gibbons, Phil Keaggy azt mondják, ezek a világ legjobb pengetői.

 

 

Az Elixir kétféle bevonattal hozza forgalomba húrjait. Az egyik a Nanoweb másik a Polyweb. A Polyweb volt az eredeti védőbevonat a húrokon, ezt követte a Nanoweb, amit a legtöbb gitáros sokkal kényelmesebbnek találhat, bár az igazat megvallva a vastagabb Polyweb nyílván tovább is tart.

Első bejegyzésünk egy általános hiedelem eloszlatására irányul. Thomann oldalát böngészve a jóember talál egy csomó baromira olcsó cuccot, aminek ő nagyon megörül. Aztán amikor a kifizetésre kerül a sor akkor legörbül a szája....hogy is van ez akkor!?

 

alsomodul 0915

Developed by Phpweb24.com